Meer Denemarken Blog


Billund Denemarken (Legoland)


Altijd fan geweest van lego en nog steeds de drang om de lego uit de kast te trekken? Als je op vakantie naar Denemarken gaat is Legoland een top attractie. Neem de kids mee naar Billund en geniet!
Billund Denemarken Legoland
Billund de toeristische trekpleister van Denemarken
Billund een bekende plaats van Denemarken, vooral omdat hier jaarlijks veel toeristen vertoeven aangezien Legoland in Billund ligt. Billund wordt ook wel als het vakantiecentrum van Denemarken gezien. De toeristische trekpleister van Denemarken: Legoland en Winter world.

Winter World
Dit speciale complex bevat maar liefst 2500 m2 met allemaal winterse activiteiten. Je kunt in Winter World skiën, lekker met je slee van de ski helling scheuren, schaatsen op de grote schaatsbaan van Winter World, of lekker stoer klimmen op die vet hoge wand van maar liefst 9 meter! ook leuk in Winter World zijn de autootjes waarmee je lekker kunt scheuren.
Billund Denemarken Legoland
Legoland
Legoland de attractie voor het hele gezin, het park biedt 55 attracties en vele andere leuke activiteiten. Vergeet ook je zwembroek niet als je naar Denemarken vertrekt, het park beschikt over een super attractie de Zee battle in de Pirate lagoon. Voor wat de prijzen betreft, het is niet echt goedkoop maar als je ziet wat je allemaal kunt doen in Legoland is het het geld zeker waard.

De toegangsprijzen voor Legoland
Kinderen t/m 2 jaar - Gratis toegang
Kinderen 3 t/m 12 jaar - €37,40 (279 DKK)
Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar - €40,08 (299 DKK)
Senioren (65+)- €37,40 (279 DKK)
Billund Denemarken Legoland
Campings in Billund
Er zijn diverse ressorts / parken in Billund, Legoland heeft ook camping's in haar bezit. Maar u kunt ook zelf zoeken naar een camping in de buurt van Billund. De accommodaties variëren van tent, hut, caravan en hostel.

#legoland# toeristische trekpleister# winter world# camping billund

Permalink - Comments - Google - Rss rss icon updated @ 21 Dec 2012

Meedoen?